turvallisuus

Leikkikentän turvatarkastus keväällä

Viikon vinkit | turvallisuus Leikkikentän turvatarkastus keväällä Julkaistu: 30.3.2017 Leikkikentän tulee olla käyttäjilleen turvallinen. Leikkikentän ja –välineiden turvatarkastus tehdään joka kevät. Leikkivälineiden kuntoa kannattaa tarkkailla muutenkin koko käyttökauden ja ilmoittaa… Lue koko artikkeli »

Ulkotulien polttaminen

Viikon vinkit | turvallisuus Ulkotulien polttaminen Julkaistu: 15.12.2016 Ulkotulien kanssa tulee noudattaa erityistä varovaisuutta. Ulkotulia ei ole tarkoitettu parvekekäyttöön. Taloyhtiön piha-alueillakaan ei suositella ulkotulien ja roihujen polttamista. Valvomattomina ne saattavat… Lue koko artikkeli »

Sammutusvälineet käden ulottuville

Viikon vinkit | turvallisuus Sammutusvälineet käden ulottuville Julkaistu: 11.11.2016 Jos palo syttyy, on se helpointa sammuttaa sen alkuvaiheessa. Hanki alkusammutusvälineet ja opettele käyttämään niitä. Pidä alkusammutusvälineet aina käden ulottuvilla. Sammutuspeite… Lue koko artikkeli »

Estä palojen syttyminen

Viikon vinkit | turvallisuus Estä palojen syttyminen Julkaistu: 5.11.2016 Joka päivä, jonkun kodissa palaa. Palo saa alkunsa useimmiten ihmisen huolimattomuudesta tai unohtamisesta ja siksi suurin osa paloista on ehkäistävissä. Erityisen… Lue koko artikkeli »

Tarkkana kynttilöiden kanssa

Viikon vinkit | turvallisuus Tarkkana kynttilöiden kanssa Julkaistu: 4.11.2016 Iltojen pimetessä ja juhlapyhien aikaan tunnelmaa luodaan kynttilöillä. Kynttilöitä poltettaessa on hyvä muistaa, että se on avotuli eikä sitä tule jättää… Lue koko artikkeli »

Käytä tarjouslaskuria!