talvi

Tarkkaile lumikuormaa

Viikon vinkit | talvi Tarkkaile lumikuormaa Julkaistu: 29.11.2016 Jos huomaat kiinteistössänne lumikuormaa tai jääpuikkojen muodostumista, kerro siitä heti lumikunnossapidosta vastaavalle huoltoyhtiölle, hallitukselle tai isännöitsijälle. Ilmoita myös huonosta hiekoituksesta. Tilaa uutiskirjeemme… Lue koko artikkeli »

Juhlia tiedossa loppuvuodesta?

Viikon vinkit | talvi Juhlia tiedossa loppuvuodesta? Julkaistu: 29.11.2016 Kotijuhliin ei pääsääntöisesti tarvita lupaa. On kuitenkin kohteliasta ilmoittaa juhlista naapurille etukäteen, vaikka viikkoa ennen ilmoitustaululla. Uutena vuotena naapurit ovat yleensä… Lue koko artikkeli »

Laita hyvä kiertämään joulun alla

Viikon vinkit | talvi Laita hyvä kiertämään joulun alla Julkaistu: 29.11.2016 Näin joulun alla on hyvä hetki hankkiutua eroon itselleen tarpeettomasta tavarasta ja lahjoittaa käyttökelpoinen tavara sitä tarvitseville. Tarkista lähin… Lue koko artikkeli »

Lintujen talviruokinta-aika on nyt

Viikon vinkit | talvi Lintujen talviruokinta-aika on nyt Julkaistu: 29.11.2016 Kaupunki- ja taajama-alueella lintujen talviruokintaa on kuitenkin rajoitettu sen aiheuttamien haittojen vuoksi. Samasta syystä myöskään taloyhtiön alueella ruokintaa ei suositella… Lue koko artikkeli »

Käytä tarjouslaskuria!