Tee vikailmoitus

VIKAILMOITUS

Osakas/*asukas voi tehdä vikailmoituksen suoraan huollolle yhtiön vastuulle kuuluvista vioista ja puutteista. Jos korjaustarve on päivittäisiä huoltotoimenpiteitä merkittävämpi on huolto yhteydessä isännöitsijään ennen korjaustoimenpiteiden aloittamista.

Vikailmoitus tehdään asukassivuilla olevalla sähköisellä lomakkeella. Se nopeuttaa asian käsittelyä. Huolto saa vikailmoituksen sähköpostitse ja jätetty ilmoitus kirjautuu suoraan järjestelmään tehtävän seurantaa varten. Kiireellisissä ja virka-ajan ulkopuolissa asioissa voi olla yhteydessä huollon päivystysnumeroon. Huollon yhteystiedot löytyvät taloyhtiön asukassivuilta ja porraskäytävien ilmoitustaululta.

Siirry asukassivuille

* Jos vika/korjaustarve kuuluu osakkaan vastuulle tulee vuokralasien olla yhteydessä osakkeen omistajaan.

Huom! Mikäli taloyhtiöllänne ei ole vielä käytössä Isännöintiverkon asukassivuja, voit tehdä ilmoituksen alla olevalla lomakkeella. 

Isännöitsijätoimisto Siljanderin liiketoimintakaupan myötä 1.7. vastattavaksemme siirtyneiden uusien asiakkaidemme taloyhtiökohtaiset asukassivut otetaan käyttöön vaiheittain. Sivujen käyttöönotosta ilmoitetaan taloyhtiölle ja osakkaille etukäteen.

 

Perustiedot

 

Lisätiedot

 

Haluatko tietää lisää, ota yhteyttä myyntiin:

Myyntipäällikkö Mika E. Raita:
+358 40 515 7427

myynti@isannointiverkko.fi

Ota yhteyttä asiakaspalveluun:

Asiakaspalvelu: +358 9 8190 550
asiakaspalvelu@isannointiverkko.fi

Lähetä meille sähköpostia ja palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Anna palautetta »

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaamalla uutiskirjeemme saat ensimmäisenä uusimmat tiedotteet ja ajankohtaiset asiat suoraan sähköpostiisi.

Käytä tarjouslaskuria!