Tuki hallitustyöskentelyyn

Ammattitaitoisen hallituksen taustalla on ammattitaitoinen isännöinti.

Taloyhtiön hallituksessa toimiminen on vastuullista ja vaativaa työtä. Autamme ja tuemme asiakasyhtiöidemme hallituksia erilaisten koulutusten, tapahtumien, viestinnän ja sähköisen palvelukanavan avulla.

Olemme hallituksen tukena sekä päivittäisessä päätöksenteossa että pitkäjänteistä suunnitelmallisuutta vaativissa päätöksissä.  Pitkäjänteisellä suunnittelulla varmistetaan, että kiinteistön arvo säilyy ja kehittyy haluttuun suuntaan eikä ikäviä yllätyksiä pääse syntymään.

Sovimme yhdessä aina vuosittain tulevan hallituskauden pääpainopistealueet, kuten taloushallinto, pelastusasiat, taloyhtiöstrategia, viestintä, korjausrakentaminen, piha- ja ympäristösuunnittelu, joille kaikille määritellään selkeät tavoitteet.

Sähköiset palvelukanavat tuovat tiedon saatavillesi silloin kun sitä tarvitset. Taloyhtiönne asiakirjat löytyvät sähköisestä arkistosta.  Kirjapidon tilannetta voi seurata missä ja milloin vain. Se helpottaa myös toiminnan- ja tilintarkastajien työtä. Asukkaat löytävät kaiken tarvitsemansa tiedon asukassivuilta. Asukassivut tarjoavat hallitukselle helpon ja nopean kanavan tiedottamiseen.

Säännöllinen asukas/osakas- ja hallitusviestintä ovat jo osa arkeamme. Asukassivut, kuukausitiedotteet, kolme kertaa vuodessa ilmestyvä asukaslehti Vinkkari ja uutiskirjeet tarjoavat monipuolisesti tietoa asunto-osakeyhtiöasumisen pelisäännöistä ja alan ajankohtaisista kuulumisista. Hallituslaiset pysyvät ajan tasalla ja asukkaat saavat riittävästi tietoa yleisistä asioista. Tämä helpottaa hallitusten yleisten asioiden tiedottamisvastuuta ja antaa enemmän aikaa keskittyä siihen tärkeimpään, taloyhtiökohtaisiin asioihin ja niistä tiedottamiseen.

Päätöksenteon tueksi järjestämme vuosittain hallituslaisillemme koulutuksia ja asiakastapahtumia. Koulutuksissa keskitytään lainsäädäntöön, talousasioihin ja remontintiin. Keväinen Kaamoksen kaatajaiset ja syksyinen Sadonkorjuujuhla tarjoavat asiakkaillemme virkistäytymisen ohella lukuisia verkostoitumismahdollisuuksia alan toimijoiden ja muiden hallituslaisten kanssa.

Tervetuloa meille, yhdessä pääsemme parempiin tuloksiin! Kun taloyhtiönne isännöinti on osaavan ammattilaisen käsissä, sinä voit nukkua yösi rauhassa ja luottaa siihen, että sovitut asiat tulevat hoidetuksi ilman perään katsomista.

Meille tyytyväiset asiakkaat ovat onnistumisemme mittari! Yhteisissä tavoitteissa onnistumistamme mittaamme joka vuosi henkilökohtaisilla haastatteluilla.

IV_puhjohtpollo

EI PÖLLÖMPI PUHEENJOHTAJA!

Ammattitaitoisen hallituksen taustalla on ammattitaitoinen isännöinti. Me tuemme sinua vaativassa tehtävässäsi. Taloyhtiönne asiakirjat ovat sähköisesti saatavilla juuri silloin kun niitä tarvitset.  Koulutukset ja asiakastapahtumat verkostoitumismahdollisuuksineen tuovat lisää tietoa päätöksenteon tueksi. Asukassivut helpottavat tiedottamista.

Tervetuloa asiakkaaksemme! Nyt kannattaa pyytää tarjous. Uusille asiakkaille kiinteistön nykytilakartoitus veloituksetta. Kartoituksen arvo 1250 €. 

Tarjouspyyntö >>

Haluatko tietää lisää, ota yhteyttä myyntiin:

Myyntipäällikkö Mika E. Raita:
+358 40 515 7427

myynti@braleva.fi

Ota yhteyttä asiakaspalveluun:

Asiakaspalvelu: +358 9 8190 550
isannointi@braleva.fi

Lähetä meille sähköpostia ja palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Anna palautetta »

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaamalla uutiskirjeemme saat ensimmäisenä uusimmat tiedotteet ja ajankohtaiset asiat suoraan sähköpostiisi.

Käytä tarjouslaskuria!