Tietoa meistä

Isännöintiverkon juuret ovat lähiökulttuurissa ja suomalaisessa arjessa. Isännöinti Helsinki, Espoo ja Kirkkonummi.

Isännöintiverkko on perustettu vuonna 1997, mutta yhtiön historia ulottuu 1970-luvun alkupuolen lähiörakentamisen aikaan. Tuolta ajalta meillä on yhä voimassa olevia isännöintisopimuksia. Yhdistyimme 30.9.2019 Soukan Huollon kanssa Braleva Kiinteistöpalvelut Oy:ksi.

Alusta asti olemme toimineet kiinteässä ja läheisessä suhteessa asiakkaidemme kanssa. Vuosien kokemuksella uskallamme sanoa tuntevamme suomalaisen osakeyhtiöasumisen realiteetit ja mahdollisuudet. Ja mitä paremmin tunnemme asiakkaidemme arjen, sitä paremmin osaamme heitä palvella. Sillä siitä isännöinnissä viime kädessä on kysymys – ihmisten palvelemisesta.

Lukuja

Liikevaihto n. 6 milj euroa

Henkilökunta n. 70 henkilöä

Isännöinnissä olevien kiinteistöiden lukumäärä n. 400 kpl

Tätä mieltä asiakkaamme ovat meistä

Katso mitä asiakkaamme kertovat meistä.

Valvomme jatkuvasti palvelumme laatua

ISA-auktorisoituna toimistona noudatamme Isännöitsijöiden auktorisointiyhdistyksen periaatteita ja Isännöinnin eettisiä ohjeita. Toimintamme on organisoitu laatujärjestelmää apuna käyttäen. Koko henkilökuntamme on sitoutunut laatukäsikirjan periaatteisiin.

Huippuunsa viritettyä osaamista

Henkilökuntamme koostuu kokeneista ja koulutetuista ammattilaisista. Kehitämme jatkuvasti ammattitaitoamme kouluttautumalla ja tietoa hankkimalla.

Pidämme huolta asiakastyytyväisyydestä

Mittaamme säännöllisesti yhteistyömme ja tavoitteidemme onnistumista mm. asiakastyytyväisyyskyselyillä. Lisäksi käymme jokaisen asiakkaamme kanssa vuosittain palautekeskustelun.

Yhdessä kehitämme parempaa isännöintiä

Maailma muuttuu ja me muutumme sen mukana. Huomioimme lainsäätäjien muuttuvat velvoitteet ja ennen kaikkea asiakkaidemme tarpeet ja toiveet. Asiakkaanamme pääsette kehittämään kanssamme tarpeitanne vastaavaa parempaa isännöintiä.

Asiakkaan kokonaisetu ohjaa toimintaamme

Asiakkaan kokonaisetu on meille keskeinen toimintaamme ja valintojamme ohjaava tekijä. Tarjoamme asiakkaillemme luotettavan kumppanuusverkoston, emme suosi kumppaneita omaa etuamme tavoitellen. Autamme asiakkaita muun muassa kouluttamalla ja perehdyttämällä hyviin käytäntöihin. Pyrimme löytämään aina parhaan mahdollisen ratkaisun kaikkiin tilanteisiin ja saatamme asiat loppuun sovitusti ja sovitussa aikataulussa.

Yhteistyötä hyvässä hengessä ja iloisella asenteella

Asiakkaidemme kanssa sovimme aina yhdessä periaatteet ja tavoitteet, joiden mukaan ryhdymme yhteistyötä tekemään – avoimesti, läpinäkyvästi ja tavoitteista kiinni pitäen.

Talon sisällä vaalimme hyvää yhteishenkeä ja iloista tekemisen meininkiä. Uskomme, että hymy huulessa näkyy myös palvelumme laadussa. Haluamme, että asiakkaistamme on mukavaa asioida kanssamme.

Eettiset periaatteet

Eettiset periaatteet (Code of Conduct) muodostavat liiketoimintamme peruslähtökohdat, jotka ohjaavat käytäntöjämme ja toimintatapojamme päivittäisessä työssämme. Yrityksen arvojen ja strategian pohjalta yhdessä luodut eettiset periaatteet sitovat meitä jokaista. Kuusi toimintaohjetta sisältävän Code of Conductin avulla on avattu meidän tärkeimmät tapamme toimia vastuullisesti sekä työntekijänä että yrityksenä.

Arvomme

Isännöintiverkossa noudatamme yhdessä sovittuja, kaikkia koskevia periaatteita. Olemme ylpeitä arvoistamme ja kunnioitamme niitä kaikessa toiminnassamme. Tavoitteemme on olla haluttu työnantaja ja arvostettu yhteistyökumppani.

Arjen tunteminen

Tunnemme asiakkaidemme tarpeet ja vastaamme haasteisiin ammattitaitoisesti. Olemme läsnä paikallisena toimijana taloyhtiösi alueella.

Kokonaisvastuun kantaminen

Olemme ammattitaitoisia ja kehitämme osaamistamme jatkuvasti.
Taloyhtiösi saa aina ajantasaista, parasta mahdollista asiantuntijapalvelua.

Kestävä yhteishenki

Meillä tehdään asioita yhdessä! Olemme ystävällisiä, iloisia ja huomaavaisia. Haluamme, että meillä vallitsee hyvä tekemisen meininki ja että se näkyy myös ulospäin.

Isännöintiä niin kuin se pitää tehdä

Kilpailijoistamme meidät erottaa kaksi selkeää asiaa: miten työmme teemme ja se, millainen olemme yrityksenä. Tämä näkyy työn laatuna, iloisena palveluasenteena ja avoimena tiedonkulkuna. Me osaamme asiamme ja kanssamme on kiva tehdä yhteistyötä. 

Haluatko tietää lisää, ota yhteyttä myyntiin:

Myyntipäällikkö Mika E. Raita:
+358 40 515 7427

myynti@braleva.fi

Ota yhteyttä asiakaspalveluun:

Asiakaspalvelu: +358 9 8190 550
isannointi@braleva.fi

Lähetä meille sähköpostia ja palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Anna palautetta »

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaamalla uutiskirjeemme saat ensimmäisenä uusimmat tiedotteet ja ajankohtaiset asiat suoraan sähköpostiisi.

Käytä tarjouslaskuria!