Tekninen
isännöinti

Isännöintiverkko tarjoaa asiakkailleen teknisen isännöinnin palveluja – rautaisella ammattitaidolla. Näitä palveluja voidaan ostaa myös erillisinä – tekniset isännöitsijämme ovat sekä taloyhtiöiden että yksittäisten osakkaiden käytettävissä esimerkiksi huoneistoremonteissa.

Rahankäyttö korjauksiin on investointi, ei pelkkä kulu. Väärässä paikassa säästäminen voi aiheuttaa kustannusten kasaantumista ja sitä kautta korotuspainetta vastikkeisiin. Suunnitelmallisella kiinteistönhoidolla yhtiövastikkeet pysyvät vakaina ja kohtuullisina.

Halipöllö

Kiinteistön kunnosta kannattaa pitää hyvää huolta. Pitkäjänteisellä ja suunnitelmallisella kiinteistönhoidolla lisätään  asumismukavuutta, turvallisuutta ja asuntojen arvoa.

Suunnitteletko huoneistoremonttia?

Teknistä palvelua taloyhtiölle

Specion tekniset isännöitsijät palvelevat taloyhtiöitä ja kiinteistöjä korjaustoiminnan suunnittelussa, kilpailuttamisessa, tarkastuksissa ja korjaustyön valvonnassa sekä valvovat osakkaiden tekemiä muutostöitä.

Korjaushankkeet valmistelemme yhdessä sovituilla toimintatavoilla. Teemme yhteistyössä kanssanne kiinteistöllenne kunnossapito- ja korjaussuunnitelman sekä kilpailutamme tarvittavat urakat. Tarvittaessa tekninen isännöitsijä osallistuu hallituksen kokouksiin, suunnittelupalavereihin, työmaakokouksiin sekä yhtiökokoukseen. Tekninen isännöitsijä voi myös ottaa vastuun koko projektista projektipäällikkönä.

Specion tekniset palvelut pähkinänkuoressa

 •  Pelastussuunnitelmat
 • Kuntoarvio ja PTS
 • Tarkastukset ja valvonnat
 • Kylpyhuoneiden kunto- ja kosteuskartoitus
 • Kiinteistöjen vauriokartoitukset ja korjausten organisointi
 • Yksittäisten korjaustöiden organisointi
 • Lämpökamerakuvaukset
 • Kattojen kuntotarkastukset
 • rakennuttaminen
 • Urakoiden kilpailutus
 • Urakoiden valvonta

Korjaus- ja muutostöiden valvonta

Isännöintiverkon tekniset isännöitsijät palvelevat myös taloyhtiöiden osakkaita kaikissa huoneistojen korjaus- ja muutostöissä. Tehtävänämme on valvoa hankkeiden rakennusteknistä laatua, töiden turvallisuutta sekä viranomaismääräysten täyttymistä. Valvontaa vaativia töitä ovat mm. kylpyhuoneessa ja keittiössä tehtävät remontit, lattiamateriaalien vaihdot sekä rakenteisiin ja tekniikkaan liittyvät muutokset.

Kun yksittäisten huoneistoremonttien valvonta on taloyhtiön omissa käsissä, on osakkaiden muutostöiden käsittely ja valvonnan sopiminen joustavaa ja helppoa. Taloyhtiö voi turvallisin mielin varmistua siitä, että kiinteistöön tehtävät muutokset ovat asianmukaisesti tehtyjä.

Vankkaa rakennusalan osaamista ja kokemusta

Koulutetuilla rakennusalan asiantuntijoillamme on mittava kokemus lukuisista taloyhtiöiden korjaushankkeiden kilpailutuksista ja valvonnoista, kuntokartoituksista, pelastussuunnitelmista sekä sadoista huoneistoremonteista.

Kun tarvitset rakennusammattilaisen apua ja neuvoja

Haluatko tietää lisää, ota yhteyttä myyntiin:

Myyntipäällikkö Mika E. Raita:
+358 40 515 7427

myynti@braleva.fi

Ota yhteyttä asiakaspalveluun:

Asiakaspalvelu: +358 9 8190 550
isannointi@braleva.fi

Lähetä meille sähköpostia ja palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Anna palautetta »

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaamalla uutiskirjeemme saat ensimmäisenä uusimmat tiedotteet ja ajankohtaiset asiat suoraan sähköpostiisi.

Käytä tarjouslaskuria!