Taloushallinto

Reaaliaikainen ja läpinäkyvä kirjanpito ei jätä mitä arvailujen varaan.

Tieto lisää turvaa

Isännöintiverkon asiakkaana voitte olla varmoja siitä, että yhtiönne talousasiat hoidetaan asiantuntemuksella ja osaamisella. Kun taloudenpito on ammattilaisten käsissä, voitte nukkua yönne rauhassa.

Taloushallintomme perustuu täydelliseen läpinäkyvyyteen. Reaaliaikainen tieto on milloin tahansa taloyhtiön johdon ja nimettyjen henkilöiden tavoitettavissa.

Taloushallinto
pähkinänkuoressa

 • kirjanpito
 • tuloslaskelman ja tilinpäätöksen laatiminen
 • veroilmoitukset
 • kiinteistön lainojen hoitaminen
 • vastikkeiden kannosta huolehtiminen

Rahat riittämään

Isännöitsijän tärkeä tehtävä on suunnitella ja valvoa taloyhtiön päivittäistä rahaliikennettä. Hän huolehtii laskujen maksatuksesta ja seuraa yhdessä kirjanpitäjän kanssa vastikesuorituksia. Kun taloyhtiön raha-asiat ja maksuvalmius ovat kunnossa, eivät yllättävätkään menot aiheuta välittömiä ylimääräisiä kustannuksia osakkaille.

Talous hallinnassa

Jokaiselle asiakkaallemme nimetään vastuullinen, koulutettu kirjanpitäjä ja hänen sijaisensa. Hoidamme yhtiönne kirjanpidon, vastikkeet, maksuliikenteen, lainojen hoitamisen ja vastikerästien perinnän. Luonnollisesti laadimme myös vuosittain taloyhtiönne tilinpäätöksen, teemme veroilmoituksen ja lähetämme sen verottajalle.

Isännöitsijänne esittelee tilinpäätöksen hallitukselle ja yhtiökokoukselle sekä laatii yhdessä hallituksen kanssa talousarvion tulevalle kaudelle.

Tilintarkastus helppo suorittaa

 Kun taloushallinto on avointa ja järjestelmällistä, on myös tilintarkastajalla helposti mahdollisuus milloin tahansa tutustua taloyhtiön sen hetkiseen taloustilanteeseen.

Reaaliaikaista ja avointa

Käytämme taloyhtiönne taloushallinnon hoitamiseen alan kehittyneimpiä sovelluksia. Taloyhtiön hallituksen jäsenille on mahdollisuus nähdä:

 • reaaliaikainen tuloslaskelma ja tase
 • kirjanpidon raportit, esimerkiksi vastikevalvonta
 • avoimet ostolaskut
 • talousarviovertailu
 • tiliotteet
 • pankkitilien reaaliaikasaldo

Vastikkeet valvonnassa

Tarkastamme kerran kuukaudessa, että taloyhtiönne vastikkeet on maksettu – ja mikäli näin ei ole, ryhdymme tarvittaessa nopeasti perintätoimiin. Taloyhtiön maksuvalmiuden ja taloudenpidon vakauden kannalta on tärkeää, että epämiellyttäviä yllätyksiä ei pääse syntymään.

Ota yhteyttä tai tule käymään!

Tehdään yhdessä taloyhtiöstäsi tarkan euron taloyhtiö! Laita meille viestiä tai tule käymään, niin jutellaan lisää, kuinka teidänkin taloyhtiönne taloushallinto hoidetaan fiksuimmalla mahdollisella tavalla. Se tarkoittaa sitä, että kaikki taloyhtiösi isännöintiin liittyvät talousasiat ovat milloin tahansa tarkastettavissa ja nähtävissä.

Haluatko tietää lisää, ota yhteyttä myyntiin:

Myyntipäällikkö Mika E. Raita:
+358 40 515 7427

myynti@braleva.fi

Ota yhteyttä asiakaspalveluun:

Asiakaspalvelu: +358 9 8190 550
isannointi@braleva.fi

Lähetä meille sähköpostia ja palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Anna palautetta »

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaamalla uutiskirjeemme saat ensimmäisenä uusimmat tiedotteet ja ajankohtaiset asiat suoraan sähköpostiisi.

Käytä tarjouslaskuria!