Rekisteriseloste

Uutiskirjeet - laatimispäivä 13.6.2017

1. Rekisterinpitäjä

Nimi: Isännöintiverkko Oy
Y-tunnus 0638621-5

Yhteystiedot

Isännöintiverkko Oy
PL 48, 02321 ESPOO
Puh. (09) 8190 550

2. Rekisteriasioista vastaava henkilö

Markkinointi- ja viestintäpäällikkö
Virpi Uuttera
puh. (09) 8190 5555
virpi.uuttera@isannointiverkko.fi

3. Rekisterin nimi

Isännöintiverkko Oy:n uutiskirjeet.

4. Henkilötietojen käyttötarkoitus

Henkilötietoja kerätään ja ylläpidetään uutiskirjeiden lähettämistä varten. Uutiskirjettä käytetään tiedottamiseen ja asiakassuhteen hoitamiseen. Tietoja ei käytetä muuhun tarkoitukseen. Rekisteriä hoidetaan henkilötietolain mukaisesti.

5. Rekisterin tietosisältö

  • Rekisteri sisältää seuraavia tietoja
  • Uutiskirje: sähköpostiosoite, etunimi, sukunimi
  • Hallitustiedote: sähköpostiosoite, rooli, taloyhtiö
  • Asukassivujen sähköpostiheräte: sähköpostiosoite, taloyhtiö, huoneistonumero, (nimi, vapaaehtoinen)
  • Yhteysloki

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Netti- tai asukassivuilta uutiskirjeen tilaajan itse täyttämän lomakkeen kautta tai asiakkaalta itseltään sähköpostitse tai puhelimitse perustuen olemassa olevaan asiakassuhteeseen.

7. Tietojen luovuttaminen

Rekisterin tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Isännöintiverkko käyttää toiminnassaan ulkopuolisia palveluntarjoajia, josta johtuen tietoja säilytetään palveluntarjoajan palvelimella.

8. Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Isännöintiverkko Oy käyttää uutiskirjeviestinnässä yhdysvaltalaista MailChimp -sähköpostipalvelua, josta johtuen henkilötietoja siirtyy Euroopan Unionin ulkopuolelle. Henkilötiedot ovat kuitenkin suojattuna henkilötietolain edellyttämällä tavalla eivätkä siirretyt tiedot sisällä arkaluonteista tietoa.

9. Tietojen poistaminen

Tiedot voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta.

10. Rekisterin suojauksen periaatteet

Tietojen käsittely tapahtuu ulkoistetussa järjestelmässä. Aineistoon on pääsy ainoastaan henkilöillä, joilla on asianmukaiset käyttöoikeudet. Isännöintiverkon tiedot ovat muista asiakkuuksista eriytettyjä sekä käyttäjätunnus- ja salasanasuojattuja. Tietoja ei säilytetä paperitulosteina.

Lisätietoja MailChimp-palvelun tietoturvasta:
http://mailchimp.com/about/security
https://mailchimp.com/legal/privacy/

11. Rekisteröidyn informointi

Isännöintiverkon toimistolla ja Isännöintiverkon www-sivuilla on nähtävillä ajantasainen rekisteriseloste uutiskirjeestä.

Haluatko tietää lisää, ota yhteyttä myyntiin:

Myyntipäällikkö Mika E. Raita:
+358 40 515 7427

myynti@isannointiverkko.fi

Ota yhteyttä asiakaspalveluun:

Asiakaspalvelu: +358 9 8190 550
asiakaspalvelu@isannointiverkko.fi

Lähetä meille sähköpostia ja palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Anna palautetta »

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaamalla uutiskirjeemme saat ensimmäisenä uusimmat tiedotteet ja ajankohtaiset asiat suoraan sähköpostiisi.

Yksityisyyden suojan asetukset

Google Analytics-kävijäseuranta

Käytämme Google Analytics -ohjelmaa kerätäksemme tietoja siitä, miten sivustoa käytetään ja miten voimme parhaiten tarjota käyttäjille heidän tarvitsemiaan tietoja.

_ga, _gid, _gat, _gac_
_ga, _gid, _gat, _gac_

WP-evästeet

Sivustomme voi tallentaa laitteellesi evästeissä tiedon, oletko hyväksynyt evästeiden käytön sivustolla ja oletko kirjautunut sisään.

wordpress_logged_in, wordpress_sec, wp-settings-1, wp-settings-time-1, tk_tc, wfwaf_authcookie, wordpress_test_cookie

Mainontapalveluiden evästeet

Käytämme mainonnan kohdistamista varten Google Adwords- ja Routa Markkinointi Oy:n -palveluja.

AID, CONSENT, anj, icu, sess, uuid
AID, CONSENT
anj, icu, sess, uuid

Poista tilisi?

Tilisi ja kaikki siihen liittyvä tieto poistetaan pysyvästi, jolloin niitä ei voida palauttaa. Oletko varma?

Käytä tarjouslaskuria!