Muutostyön lupahakemus

MUUTOSTYÖN LUPAHAKEMUS

Muutostyön lupahakemus tehdään Asukassivuilla olevalla sähköisellä lomakkeella. Asukassivujen lomakkeelle syötetyt tiedot välittyvät tallennettaessa automaattisesti taloyhtiösi hallitukselle ja isännöitsijälle. Se nopeuttaa asiasi käsittelyä. Kirjaudu asukassivuille >>>

Huom! Mikäli taloyhtiöllänne ei ole vielä käytössä Isännöintiverkon asukassivuja, voit tehdä ilmoituksen alla olevalla lomakkeella. 

Isännöitsijätoimisto Siljanderin liiketoimintakaupan myötä 1.7. vastattavaksemme siirtyneiden uusien asiakkaidemme taloyhtiökohtaiset asukassivut otetaan käyttöön vaiheittain. Sivujen käyttöönotosta ilmoitetaan taloyhtiölle ja osakkaille etukäteen.

Osakkailla on oikeus tehdä hallinnassaan olevissa tiloissa sellaisia kunnossapito- ja muutostöitä, joista ei aiheudu vahinkoa tai haittaa yhtiölle, naapureille tai rakennuksille. Osakkaalla on lain mukaan ilmoitusvelvollisuus ennakolta yhtiölle. Hakemus tulee tehdä kirjallisena hyvissä ajoin, vähintään kuukautta ennen aiottua remonttiajankohtaa.

Osakkaan tulee selvittää, vaatiiko työ rakennusvalvontaviranomaisten lupaa ja huolehtia sen hakemisesta.

Työtä ei saa aloittaa ennen taloyhtiön kirjallista lupaa. Yhtiöllä on muutostöiden valvontavelvollisuus ja -oikeus. Osakas vastaa kaikista muutostyöhön ja valvontaan liittyvistä kustannuksista. Valvontakäyntien määrät riippuvat työn laajuudesta. Muutostöissä edellytetään käytettävän ammattitaitoista työvoimaa.
Voimassa olevan asunto-osakeyhtiölain mukaan yhtiön on tiedotettava yhtiössä suoritettavista huoneistokorjauksista.

Osakkaan on kuitenkin muistettava, että valvonta ei poista vastuuta urakasta osakkaalta tai sen tekijältä. Osakkaan on syytä tarkastaa oma ja tekijän vakuutusturva. Tehdessään muutostyöhakemuksen, osakas hyväksyy muutostyötä koskevat ohjeet, vastuut ja velvollisuudet.

Lupahakemuksen jättämisestä ei aiheudu osakkaalle kustannuksia.

 

Perustiedot

 

Työnsuorittajat

 

Lisätiedot

 

Haluatko tietää lisää, ota yhteyttä myyntiin:

Myyntipäällikkö Mika E. Raita:
+358 40 515 7427

myynti@isannointiverkko.fi

Ota yhteyttä asiakaspalveluun:

Asiakaspalvelu: +358 9 8190 550
asiakaspalvelu@isannointiverkko.fi

Lähetä meille sähköpostia ja palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Anna palautetta »

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaamalla uutiskirjeemme saat ensimmäisenä uusimmat tiedotteet ja ajankohtaiset asiat suoraan sähköpostiisi.

Käytä tarjouslaskuria!