Kuka kukin on?

Isännöitsijätoimistolla työskentelee eri alojen ammattilaisia. 

Isännöitsijä

Isännöitsijä on asunto-osakeyhtiön toimitusjohtaja. Isännöitsijän työnä on yhdessä yhtiön hallituksen kanssa pitää huolta kiinteistön teknisestä kunnosta, hallinnon toimivuudesta ja talouden asianmukaisesta hoidosta. 

Isännöitsijän työtehtävät jakautuvat siis hallinnollisiin, teknisiin ja taloudellisiin tehtäviin.

Hallinnolliset työt sisältävät kokouksiin osallistumisen, kutsujen ja pöytäkirjojen laatimisen sekä kokouksessa sovittujen tehtävien tekemisen. Lisäksi isännöitsijä hoitaa sopimukset, vakuutukset ja työsuhdeasiat osana hallinnollisia tehtäviä.

Tekniset työt sisältävät taloyhtiön teknisestä kunnosta huolehtimisen. Käytännössä tämä tarkoittaa sekä huoltokorjausten toteuttamisen organisointia että isojen peruskorjausten hallinnointia sekä kiinteistöhuollon kanssa päivittäisistä teknisistä asioista huolehtimista.

Taloudelliset tehtävät tarkoittavat taloussuunnittelua, mahdollisten korjausten rahoituksen hoitamista sekä yhtiön laskujen tarkistusta ja hyväksyntää.

Kirjanpitäjä

Kirjanpitäjä huolehtii taloyhtiön vastikereskontrasta, lainojen maksusta sekä lainaosuuslaskelmista. Lisäksi kirjanpitäjän tehtäviin kuuluu päivittäiset kirjanpitotyöt, talousarviovertailun tekeminen isännöitsijälle, vastike- ja pääomavastikekuittien tekeminen ja lähettäminen sekä asiakaspalvelu. Vuosittain kirjanpitäjä laatii yhtiöstä tilinpäätöksen.

Kiinteistösihteeri

Kiinteistösihteeri toimii isännöitsijän hallinnollisena apuna. Kiinteistösihteeri palvelee asiakkaita puhelimitse, esivalmistelee isännöitsijäntodistukset, kirjaa osakasmuutokset ja muuttoilmoitukset sekä postittaa tiedotteet ja kokouskutsut.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu vastaa puhelinpalvelusta, avainhallinnasta ja taloyhtiöstä riippuen autopaikkojen sekä saunavuorojen hallinnoinnista. Asiakaspalvelustamme voit myös noutaa tilatut isännöitsijäntodistukset.

Tekninen asiantuntija

Tekniset asiantuntijat palvelevat taloyhtiötä korjaustoiminnan suunnittelussa, tarkastuksissa ja korjaustyönvalvonnassa. Lisäksi tekniset asiantuntijat valvovat osakkaiden tekemiä muutostöitä. 

Reskontranhoitaja

Reskontranhoitaja syöttää taloyhtiöiden laskut pankkiohjelmaan, huolehtii niiden maksusta eräpäivänä ja hoitaa pankkiyhteyksiä.

Haluatko tietää lisää, ota yhteyttä myyntiin:

Myyntipäällikkö Mika E. Raita:
+358 40 515 7427

myynti@braleva.fi

Ota yhteyttä asiakaspalveluun:

Asiakaspalvelu: +358 9 8190 550
isannointi@braleva.fi

Lähetä meille sähköpostia ja palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Anna palautetta »

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaamalla uutiskirjeemme saat ensimmäisenä uusimmat tiedotteet ja ajankohtaiset asiat suoraan sähköpostiisi.

Käytä tarjouslaskuria!