Uutisarkisto

Iloista joulumieltä!

22.12.2017

Kiitos kuluneesta vuodesta ja mukavasta yhteistyöstä. Tänäkin jouluna olemme tehneet hyvänmielenlahjoituksen SOS-Lapsikylälle.

Muistilista loppuvuoden juhliin

20.12.2017

Juhlapyhät vapaapäivineen ja juhliin liittyvine perinteineen tuovat mukanaan monia normaalista arjesta poikkeavia tilanteita. Valmisteluja tehdessämme emme välttämättä tule ajatelleeksi, että niihin sisältyy myös vaaroja ja riskejä. Jotta tuleva juhlakausi sujuisi kaikilla mukavasti, tässä muutama vinkki onnistuneen tunnelman takaamiseksi.

Kinkkutemppu – paistinrasvat polttoaineeksi

20.12.2017

Kinkun rasva ei kuulu viemäriin eikä wc-pönttöön. Jähmettyessään rasva tukkii putkistot ja aiheuttaa laajoja ja kalliita vahinkoja. Vie kylmässä jähmettynyt rasva biojätteeseen tai tee kinkkutemppu!

Pikaopas joulun lajitteluun

20.12.2017

Joulun aikaan roskia ja jätettä syntyyn tavallista enemmän ja jätteetkin ovat normaalista poikkeavia. Vältä roskaruuhka ja ylimääräiset kustannukset lajittelemalla. Pikaoppaassa tavallisimmat roskat ja niiden oikeat paikat.

Voiko ilotulitteita ampua taloyhtiön pihalla?

20.12.2017

Ilotulitteita ammuttaessa tulee olla riittävän avoimella paikalla. Lain mukaan ilotulitteiden ampumisesta ei saa aiheutua vaaraa ihmisille, rakennuksille, ajoneuvoille tai muulle omaisuudelle.

Tarkkana tulen kanssa sisällä ja ulkona

15.12.2017

Pimeinä talvi-iltoina ja etenkin juhlapyhien aikaan tunnelmaa luodaan kynttilöillä. On hyvä muistaa, että kynttilä on avotuli ja sen kanssa pitää olla tarkkana. Sama pätee ulkotuliin ja ilotulitteisiin.

Vinkkarissa vastuunjako taloyhtiössä

27.11.2017

WC-pönttö vuotaa, astianpesukone aiheuttaa vesivahingon, kosteusvaurio kylpyhuoneessa. Keneen tulee olla yhteydessä, kuka korjaa ja maksaa? Juuri ilmestyneessä Vinkkarissa taloyhtiön vastuunjako pähkinänkuoressa. Lue, niin tiedät!

Isännöintiverkko on ostanut Terla Finance Oy:n isännöintiliiketoiminnan

16.11.2017

Isännöintiverkko Oy on ostanut Terla Finance Oy:n isännöintiliiketoiminnan yrityksen omistajalta Olli Laurilalta. Isännöintipalvelu Terlan asiakastaloyhtiöt siirtyvät Isännöintiverkko Oy:n vastattaviksi 1.1.2018 alkaen.

Taloyhtiössä vastuu paloturvallisuudesta kuuluu kaikille

15.11.2017

Taloyhtiössä paloturvallisuus on kaikkien yhteinen asia. Hallituksella ja asukkaalla on molemmilla omat vastuunsa. Jokaisen omaan turvallisuuteen vaikuttaa myös naapurin toiminta ja päinvastoin. Tee Palometri ja testaa, millä tasolla sinun paloturvallisuustaitosi ovat.

Pikaopas paloturvallisuuteen – Sinä pelastat.

15.11.2017

Jokavuotisen paloturvallisuusviikon 25.11. – 1.12.2017 tavoitteena on parantaa kaikkien paloturvallisuutta ja paloturvallisuustaitoja. Tulipalot aiheuttavat vuosittain merkittäviä vahinkoja, vaikka tulipalojen ennaltaehkäisy on helppoa. Tulosta kotisi turvaksi paloturvallisuuden pikaopas. Palojen ehkäisy ja niistä selviytyminen on jokaisen omissa käsissä.

Keittiöstä se syttyy

14.11.2017

Suurin osa kodeissa tapahtuvista tulipaloista alkaa keittiöstä. Tulipalojen sytyttäjänä liesi on tilastoykkönen. Ruoanvalmistus aiheutti viime vuonna 888 tulipaloa. Kokkaaminen onkin yleisin asumisen paloturvallisuuteen liittyvä riskitekijä. Yksikin tulipalo on liikaa! Lue vinkit keittiön paloturvallisuuden parantamiseksi.

Teemailtoja taloyhtiön energia-asioista

4.9.2017

HSY:n Ilmastoinfo järjestää syksyn aikana teemailtoja taloyhtiön energiatehokkaasta ja suunnitelmallisesta ylläpidosta sekä energiatehokkuuden huomioimisesta peruskorjaushankkeissa.

Kiertävä keräysauto tien päällä

29.8.2017

Kierrätyskeskuksen maksuton keräysauto kiertää Helsingin, Espoon, Kauniaisten, Vantaan ja Kirkkonummen asuinalueilla elokuun lopusta joulukuun alkuun. Vie sinäkin ylimääräiset tavarasi kiertoon.

Muovipakkauskeräys mahdollista kaikille asuinkiinteistöille

29.8.2017

HSY laajentaa kokeiluna alkanutta muovipakkausten keräystä. Syyskuusta alkaen keräykseen voivat liittyä kaikki pääkaupunkiseudun ja Kirkkonummen asuinkiinteistöt.

Ilmianna onnistunut julkisivuremontti

14.8.2017

Julkisivuremontti 2017 – kilpailu on käynnissä. Jos takana on onnistunut julkisivuremontti, ilmoittautukaa mukaan kilpailuun!

Parasta kesää!

22.6.2017

Kesä tuo mukanaan taloyhtiöihin monia asioita. Meillä jokaisella on oma tapamme viettää kesää. Pientä joustoa puolin ja toisin, niin jokainen meistä voi nauttia kesästä haluamallaan tavalla.

Haluatko tietää lisää, ota yhteyttä myyntiin:

Myyntipäällikkö Mika E. Raita:
+358 40 515 7427

myynti@isannointiverkko.fi

Ota yhteyttä asiakaspalveluun:

Asiakaspalvelu: +358 9 8190 550
asiakaspalvelu@isannointiverkko.fi

Lähetä meille sähköpostia ja palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Anna palautetta »

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaamalla uutiskirjeemme saat ensimmäisenä uusimmat tiedotteet ja ajankohtaiset asiat suoraan sähköpostiisi.

Käytä tarjouslaskuria!