Uutisarkisto

Saako parvekkeella grillata?

Joka kesä parvekegrillaaminen nousee yleiseksi puheenaiheeksi. Saako parvekkeella grillata? Kyllä ja ei.

Bongaa Energiahukka

Hiipiikö Energiahukka sinunkin taloyhtiösi nurkissa? Energiahukka muun muassa availee asukkaiden ikkunoita, kääntää lämpöpatterit täysille ja valuttaa hanoja. Taloyhtiöiden energiahukan bongausiltaa 5.4. voi seurata livestreamin muodossa.

Keväällä päätetään tärkeistä asioista

Kevät on yhtiökokousaikaa. Se on osakkaan tärkein vaikutuskanava taloyhtiössä. Tarkkaile postiasi, tutustu yhtiökokousmateriaalin ja osallistu. Vain osallistumalla voit vaikuttaa.

Onko sinun kotonasi kaikki kunnossa?

112-päivä 11. helmikuuta kiinnittää huomion arjen turvallisuuteen. Silloin vietetään yleistä hätänumeropäivää. Tarkista koko kodin turvallisuus kätevän tarkistuslistan avulla. 11.2. on myös hyvä hetki taas tarkistaa palovaroitin.

Sinustakin kaupunkiviljelijä?

Haluaisitko sinä omia tuoreita vihanneksia tai kukkia, vaikka sinulla ei ole palstaa tai puutarhaa? Tai kaipaatko hauskaa harrastusta, jossa näkee kättensä jäljen? Vastaa kaupunkiviljelykyselyyn ja kerro, mitä sinä haluaisit.

HSY tiedottaa vesikatkoista jatkossa vain tekstiviestillä

HSY on 6.10.2016 alkaen ottanut käyttöönsä tekstiviestijärjestelmän, jolla he tiedottavat asukkaita vesihuoltoverkoston ylläpitotöistä johtuvista vesikatkoksista. Tekstiviestit korvaavat aikaisemmat paperitiedotteet. Saadaksesi viestin kotiosoitteesi katkoksista, puhelinnumerosi tulee löytyä operaattorilta.

Uusi laki ei automaattisesti ratkaise parveketupakointia

Uuden tupakkalain myötä taloyhtiöillä on ollut vuoden alusta alkaen mahdollisuus hakea tupakointikieltoa kunnalta osakashallinnassa oleviin tiloihin. Täysin yksiselitteisestä ratkaisusta ei kuitenkaan ole kyse. Ennen toimiin ryhtymistä onkin edelleen hyvä punnita kaikki muut vaihtoehdot ja jättää viranomaiskielto viimeiseksi.

Voiko ilotulitteita ampua taloyhtiön pihalla?

Ilotulitteita ammuttaessa tulee olla riittävän avoimella paikalla. Lain mukaan ilotulitteiden ampumisesta ei saa aiheutua vaaraa ihmisille, rakennuksille, ajoneuvoille tai muulle omaisuudelle.

Rauhaisaa joulua!

Kiitos kuluneesta vuodesta! Rauhaisaa Joulun aikaa ja turvallista Uutta Vuotta!

Kinkkutemppu – paistinrasvat polttoaineeksi

Kinkun rasva ei kuulu viemäriin eikä wc-pönttöön. Jähmettyessään rasva tukkii putkistot ja aiheuttaa laajoja ja kalliita vahinkoja. Vie kylmässä jähmettynyt rasva biojätteeseen tai tee kinkkutemppu!

Tarkkana tulen ja ilotulitteiden kanssa

Pimeinä talvi-iltoina ja etenkin juhlapyhien aikaan tunnelmaa luodaan kynttilöillä. On hyvä muistaa, että kynttilä on avotuli ja sen kanssa pitää olla tarkkana. Sama pätee ulkotuliin ja ilotulitteisiin.

Pikaopas joulun lajitteluun

Joulun aikaan jätteiden määrä on poikkeuksellisen suurta ja jätteetkin normaalista poikkeavia. Tässä listattuna tavallisimmat jätteet ja niiden oikeat paikat …

Vinkkarista vinkit paloturvallisuuteen ja loppuvuoden juhliin

Asukaslehtemme Vinkkarin joulukuun numero on juuri ilmestynyt. Vinkkarissa ajankohtaisia vinkkejä joka kodin paloturvallisuuden parantamiseen ja loppuvuoden juhliin sekä lukijakyselyn tulokset.

Tee oma paloharjoitus – et menetä mitään!

Paloturvallisuusviikko haastaa kaikki perheet ja taloyhtiöt netissä tehtävään omaan paloharjoitukseen. Kaikkien 31.12. mennessä paloharjoituksen suorittaneiden kesken arvotaan 2000 euron rahapalkinto.

Onhan sinullakin palovaroitin, piippaako se?

Pelastuslain mukaan jokaisessa huoneistossa tulee olla toimiva palovaroitin. Se on asukkaan vastuulla. Vain toimiva palovaroitin voi pelastaa savulta. Savu on palon alkuvaiheessa tulta vaarallisempaa.

Tulipalojen syttymistä voi ehkäistä

Viime vuonna taloyhtiöissä raportoitiin 1595 huoneistopaloa. Tulipalot eivät tapahdu sattumalta. Siksi on tärkeää tietää, mikä paloja aiheuttaa ja tunnistaa vaaratekijät omasta lähiympäristöstään.

Poikkeava aukioloaika

Joulukuun aukioloajat

Asiakaspalvelumme ovat avoinna arkisin klo 9 – 15 paria poikkeusta lukuun ottamatta.

Sadonkorjuujuhlista runsaasti eväitä hallitustyöskentelyyn

Isännöintiverkon väki, hallituslaiset ja yhteistyökumppanit kokoontuivat runsain joukoin Sadonkorjuujuhlien merkeissä yhdessä viihtymään, virkistäytymään ja verkostoitumaan. Illan anti oli kaikin puolin antoisaa.

Vastaa Vinkkarin lukijakyselyyn

Syksyn energiansäästöaiheinen Vinkkari on juuri ilmestynyt. Tästä numerosta tehdään lukijakysely. Vastaa ja voita tablet-tietokone.

Haluatko saada tiedon asukassivujen uudesta sisällöstä?

Jokaisella taloyhtiöllämme on omat asukassivut. Asukassivuilta löydät tärkeää tietoa taloyhtiöstäsi ja asunto-osakeyhtiössä asumisesta. Tilaa sähköpostiherätä niin pysyt ajan tasalla.

Haluatko tietää lisää, ota yhteyttä myyntiin:

Myyntipäällikkö Mika E. Raita:
+358 40 515 7427

myynti@isannointiverkko.fi

Ota yhteyttä asiakaspalveluun:

Asiakaspalvelu: +358 9 8190 550
asiakaspalvelu@isannointiverkko.fi

Lähetä meille sähköpostia ja palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Anna palautetta »

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaamalla uutiskirjeemme saat ensimmäisenä uusimmat tiedotteet ja ajankohtaiset asiat suoraan sähköpostiisi.

Käytä tarjouslaskuria!