Uutisarkisto

Turha kuluttaa eurojaan energian hukkakulutukseen

9.10.2018

EnergiaHukka syö suoraan asukkaan kukkarosta. Se availee ikkunoita, valuttaa vettä ja jättää valot palamaan. Onneksi hukkakulutusta on helppo karsia ja luontokin kiittää.

Mitä mieltä olet uusista jätehuoltomääräyksistä?

28.9.2018

HSY uudistaa jätehuoltomääräyksiä. Ehdotuksen mukaan erilliskeräysvelvoite koskee kaikkia taloyhtiöitä, joissa on vähintään viisi asuntoa. Kerro oma mielipiteesi, uudistus on nyt edennyt lausuntovaiheeseen.

Avainasiaa

26.9.2018

Mitä tehdä, kun avain katoaa ja tarvitset uuden vai unohditko avaimen kotiin? Milloin yleisavainta saa käyttää?

Paperisista osakekirjoista luovutaan

26.9.2018

Sähköinen osakehuoneistorekisteri otetaan käyttöön 1.1.2019. Muutos on merkittävä ja koskee jokaista osakkeenomistajaa.

Kokemuksia Sadonkorjuujuhlasta

6.9.2018

Sadonkorjuujuhlat järjestetään 25.10. Tervetuloa! Syksyn odotettu asiakastapahtuma kerää satapäin alan toimijoita ja hallituksen jäseniä verkostoitumaan.
Mistä oikein on kyse? Annetaan ensikertalaisen kertoa kokemuksistaan.

Kiertävä keräysauto tien päällä

29.8.2018

Nyt pääset helposti eroon itsellesi tarpeettomasta tavarasta. Kierrätyskeskuksen maksuton keräysauto tulee lähelle kotiasi. Katso tarkemmat aikataulut.

Isännöintiverkko Helsinki Oy sulautuu Isännöintiverkko Oy:hyn

31.7.2018

Isännöintiverkko Helsinki Oy yhdistyy osaksi Isännöintiverkko Oy:tä 1.8.2018, kun yritykset yhdistävät liiketoimintansa tytäryhtiösulautumisena.

Saako parvekkeella grillata?

1.7.2018

Grillaaminen on kesän kestosuosikki. Myös keskustelu käy kuumana grillauksen aiheuttamien hajuhaittojen ja turvallisuusriskien vuoksi. Isännöitsijäänkin ollaan ahkerasti yhteydessä. Saako parvekkeella grillata?

Aralta avustusta sähköajoneuvojen latausinfraan

12.6.2018

Ladattavien sähköajoneuvojen määrä on kasvussa. Useissa taloyhtiöissä suunnitellaan latauspisteiden toteuttamista lähivuosien aikana. Syksyllä kustannuksiin voi hakea avustusta.

Vastaa asiakaskyselyyn

11.6.2018

Meille Isännöintiverkossa on tärkeää, että kehitymme jatkuvasti. Nyt kysymme, miten olemme onnistuneet ja miten voisimme toimia paremmin. Kerro, mitä sinä asiakkaanamme toivoisit. Vielä on tämä viikko aikaa vastata! Vastausaika päättyy 15.6.

Vinkkarista vinkit riidattomaan ja rauhalliseen taloyhtiöön

11.6.2018

Asukaslehtemme Vinkkarin kesän numero on ilmestynyt. Jotta arki sujuu ja vältytään turhilta huomautuksilta, tähän Vinkkariin on kerätty taloyhtiön tavallisimmat häiriöt ja huomautuksiin johtaneet syyt. Myös käräjillä käydään. Eikä kesääkään ole unohdettu.

Tietosuoja-asetus taloyhtiössä

31.5.2018

EU:n tietosuoja-asetusta GDPR:ää on sovellettu 25.5. alkaen. Asetus koskee myös taloyhtiöitä. Tietosuoja-asetus ei kiellä henkilörekistereiden ylläpitoa vaan tarkentaa rekisterien ylläpitoon liittyviä periaatteita.

Paperinen isännöitsijäntodistus asuntokaupassa on kohta historiaa

23.4.2018

Asiakastieto kehittää yhdessä Talokeskuksen kanssa palvelua, jossa isännöitsijäntodistuksen tiedot ovat jatkossa digitaalisesti pankin ja välittäjien saatavilla. Isännöintiverkko Oy toimii hankkeen pilottikumppanina.

Taloyhtiötapahtumassa 18.4. nähdään

13.4.2018

Keväinen Taloyhtiötapahtuma tarjoaa monipuolisen katsauksen taloyhtiön ajankohtaisiin aiheisiin. Meidät löydät osastolta 52, tervetuloa juttelemaan!

Vettä riittää, mutta ei lotrattavaksi

19.3.2018

Meillä Suomessa vesi ei lopu, mutta sen tuhlaaminen aiheuttaa turhia kustannuksia. Tippuva hana tai vuotava vessanpönttö voivat maksaa 150 – 1000 euroa vuodessa.

Älä jätä taloyhtiön yhtiökokousta väliin!

15.3.2018

Miksi yhtiökokoukseen kannattaisi osallistua? Sitä harva edes miettii, ja suurin osa jättääkin menemättä. Mutta kyllä, se kannattaa! Tässä kolme tärkeintä syytä.

Haluatko tietää lisää, ota yhteyttä myyntiin:

Myyntipäällikkö Mika E. Raita:
+358 40 515 7427

myynti@isannointiverkko.fi

Ota yhteyttä asiakaspalveluun:

Asiakaspalvelu: +358 9 8190 550
asiakaspalvelu@isannointiverkko.fi

Lähetä meille sähköpostia ja palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Anna palautetta »

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaamalla uutiskirjeemme saat ensimmäisenä uusimmat tiedotteet ja ajankohtaiset asiat suoraan sähköpostiisi.

Käytä tarjouslaskuria!