Uutisarkisto

Ilmianna onnistunut julkisivuremontti

Julkisivuremontti 2017 – kilpailu on käynnissä. Jos takana on onnistunut julkisivuremontti, ilmoittautukaa mukaan kilpailuun!

Parasta kesää!

Kesä tuo mukanaan taloyhtiöihin monia asioita. Meillä jokaisella on oma tapamme viettää kesää. Pientä joustoa puolin ja toisin, niin jokainen meistä voi nauttia kesästä haluamallaan tavalla.

Vinkkarista vinkit kesään ja taloyhtiön talouteen

Asukaslehtemme Vinkkarin kesänumeron aiheena on taloyhtiön talous. Ajankohtaisissa aiheissa duunataan parveke, grillataan ja valmistellaan koti lomakuntoon sekä pohditaan trampoliinin ja paljun hankintaa. Lehti on jaettu jokaiseen kotiin viikolla 23.

Isännöintiverkko valitsi Tampuurin isännöintijärjestelmäkseen

Talokeskus Yhtiöt Oy ja Isännöintiverkko Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen Isännöintiverkon tietojärjestelmien ja sähköisten palveluiden kehittämisestä.

Isännöintiverkko on ostanut Isännöitsijätoimisto Siljanderin

Isännöintiverkko Oy on ostanut Isännöitsijätoimisto Siljander Oy:n liiketoiminnan yrityksen omistajalta Timo Toiviolta. Kauppa vahvistaa Isännöintiverkon asemaa pääkaupunkiseudulla ja on osa yrityksen strategian mukaista hallittua ja kannattavaa kasvua.

Leikkikenttiin ja -välineisiin liittyvä lainsäädäntö

Vinkkarin kevään numerossa oli artikkeli leikkikenttien turvatarkastuksesta. Artikkelissa kehotettiin teettämään lain edellyttämä rakenteellinen turvatarkastus joka vuosi. Laki ei suoraan velvoita turvatarkastusta, mutta edellyttää, että leikkipaikka on turvallinen.

EU:n tietosuoja-asetus voimaan 2018

Nykyisen henkilötietolain korvaava EU:n tietosuoja-asetus tulee voimaan 25.5.2018. Olemme ryhtyneet tarvittaviin toimenpiteisiin kehittääksemme toimintojamme siten, että ne tulevat täyttämään asetuksen edellyttämät velvoitteet.

Taloyhtiöillämme asiat hyvin

Huhtikuussa toteutetun asukaskyselyn tulosten mukaan taloyhtiöillämme asiat ovat yleisesti ottaen hyvin. Asukkaat saivat arvioida hallituksen, isännöinnin, huollon ja siivouksen toimintaa. Kaikki saivat arvosanakseen vähintään hyvä.

Isännöintiverkko USCO-hankkeen digiaamiaisella

Laurean, Tampereen yliopiston ja Tekesin järjestämällä digiaamiaisella USCOlaiset jakoivat ensimmäisen vuoden kokemuksiaan paikalle saapuneelle runsaalle 150 digiasioista kiinnostuneelle aamiaisvieraalle. Isännöintiverkon kehityspäällikkö Shabila Saastamoinen kertoi, miten yhteiskehittämistä voidaan hyödyntää digitaalisten palvelujen yhteydessä.

Tule tapaamaan meitä taloyhtiötapahtumaan 26.4.

Taloyhtiö 2017 -tapahtuma järjestetään ke 26.4. Helsingin Messukeskuksen Kokoustamossa. Tule sinäkin taloyhtiöväen kevään ykköstapahtumaan Isännöintiverkon väkeä voit tulla jututtamaan osastolle 52!

Vastaa asukaskyselyyn

Miten sinun omaisuuttasi hoidetaan? Vastaa asukaskyselyyn ja anna oma arviosi siitä, miten isännöitsijä ja hallitus ovat suoriutuneet tehtävistään. Kaikkien 29.4. mennessä vastanneiden kesken arvotaan tablet-tietokone.

Vinkkarissa taloyhtiössä asumisesta ja päätöksenteosta – Vinkkari nyt myös verkossa

Asukaslehtemme Vinkkarin kevään numero on ilmestynyt. Vinkkarissa ajankohtaisia vinkkejä taloyhtiön päätöksenteosta ja kevään pihapuuhista. Vinkkari on nyt myös verkossa!

Saako parvekkeella grillata?

Joka kesä parvekegrillaaminen nousee yleiseksi puheenaiheeksi. Saako parvekkeella grillata? Kyllä ja ei.

Bongaa Energiahukka

Hiipiikö Energiahukka sinunkin taloyhtiösi nurkissa? Energiahukka muun muassa availee asukkaiden ikkunoita, kääntää lämpöpatterit täysille ja valuttaa hanoja. Taloyhtiöiden energiahukan bongausiltaa 5.4. voi seurata livestreamin muodossa.

Keväällä päätetään tärkeistä asioista

Kevät on yhtiökokousaikaa. Se on osakkaan tärkein vaikutuskanava taloyhtiössä. Tarkkaile postiasi, tutustu yhtiökokousmateriaalin ja osallistu. Vain osallistumalla voit vaikuttaa.

Onko sinun kotonasi kaikki kunnossa?

112-päivä 11. helmikuuta kiinnittää huomion arjen turvallisuuteen. Silloin vietetään yleistä hätänumeropäivää. Tarkista koko kodin turvallisuus kätevän tarkistuslistan avulla. 11.2. on myös hyvä hetki taas tarkistaa palovaroitin.

Sinustakin kaupunkiviljelijä?

Haluaisitko sinä omia tuoreita vihanneksia tai kukkia, vaikka sinulla ei ole palstaa tai puutarhaa? Tai kaipaatko hauskaa harrastusta, jossa näkee kättensä jäljen? Vastaa kaupunkiviljelykyselyyn ja kerro, mitä sinä haluaisit.

HSY tiedottaa vesikatkoista jatkossa vain tekstiviestillä

HSY on 6.10.2016 alkaen ottanut käyttöönsä tekstiviestijärjestelmän, jolla he tiedottavat asukkaita vesihuoltoverkoston ylläpitotöistä johtuvista vesikatkoksista. Tekstiviestit korvaavat aikaisemmat paperitiedotteet. Saadaksesi viestin kotiosoitteesi katkoksista, puhelinnumerosi tulee löytyä operaattorilta.

Uusi laki ei automaattisesti ratkaise parveketupakointia

Uuden tupakkalain myötä taloyhtiöillä on ollut vuoden alusta alkaen mahdollisuus hakea tupakointikieltoa kunnalta osakashallinnassa oleviin tiloihin. Täysin yksiselitteisestä ratkaisusta ei kuitenkaan ole kyse. Ennen toimiin ryhtymistä onkin edelleen hyvä punnita kaikki muut vaihtoehdot ja jättää viranomaiskielto viimeiseksi.

Rauhaisaa joulua!

Kiitos kuluneesta vuodesta! Rauhaisaa Joulun aikaa ja turvallista Uutta Vuotta!

Haluatko tietää lisää, ota yhteyttä myyntiin:

Myyntipäällikkö Mika E. Raita:
+358 40 515 7427

myynti@isannointiverkko.fi

Ota yhteyttä asiakaspalveluun:

Asiakaspalvelu: +358 9 8190 550
asiakaspalvelu@isannointiverkko.fi

Lähetä meille sähköpostia ja palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Anna palautetta »

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaamalla uutiskirjeemme saat ensimmäisenä uusimmat tiedotteet ja ajankohtaiset asiat suoraan sähköpostiisi.

Käytä tarjouslaskuria!