Uutisarkisto

Tietosuoja-asetus taloyhtiössä

31.5.2018

EU:n tietosuoja-asetusta GDPR:ää on sovellettu 25.5. alkaen. Asetus koskee myös taloyhtiöitä. Tietosuoja-asetus ei kiellä henkilörekistereiden ylläpitoa vaan tarkentaa rekisterien ylläpitoon liittyviä periaatteita.

Paperinen isännöitsijäntodistus asuntokaupassa on kohta historiaa

23.4.2018

Asiakastieto kehittää yhdessä Talokeskuksen kanssa palvelua, jossa isännöitsijäntodistuksen tiedot ovat jatkossa digitaalisesti pankin ja välittäjien saatavilla. Isännöintiverkko Oy toimii hankkeen pilottikumppanina.

Taloyhtiötapahtumassa 18.4. nähdään

13.4.2018

Keväinen Taloyhtiötapahtuma tarjoaa monipuolisen katsauksen taloyhtiön ajankohtaisiin aiheisiin. Meidät löydät osastolta 52, tervetuloa juttelemaan!

Vettä riittää, mutta ei lotrattavaksi

19.3.2018

Meillä Suomessa vesi ei lopu, mutta sen tuhlaaminen aiheuttaa turhia kustannuksia. Tippuva hana tai vuotava vessanpönttö voivat maksaa 150 – 1000 euroa vuodessa.

Älä jätä taloyhtiön yhtiökokousta väliin!

15.3.2018

Miksi yhtiökokoukseen kannattaisi osallistua? Sitä harva edes miettii, ja suurin osa jättääkin menemättä. Mutta kyllä, se kannattaa! Tässä kolme tärkeintä syytä.

Taloyhtiön turvallisuus on yhteinen asia

9.2.2018

Tämän vuoden 112-päivään liittyvän kampanjan teemana on välittäminen ja se sopii erityisen hyvin taloyhtiöille. Taloyhtiössä turvallisuus on kaikkien yhteinen asia joka päivä.

Tunnistatko kotisi yleisimmät vaaranpaikat?

9.2.2018

Oman kodin turvallisuutta voi parantaa pienillä teoilla. Turvallisuustesti paljastaa, tunnistatko kotisi yleisimmät vaaranpaikat.

Remontti mielessä – huoneistoremontista ilmoitus taloyhtiölle

6.2.2018

Osakkeenomistajalla on laaja kunnossapito- ja muutostyöoikeus hallinnassaan olevaan huoneistoonsa, mutta huoneistossa tehtävistä töistä tulee ilmoittaa etukäteen kirjallisesti taloyhtiölle. Ilmoitusvelvollisuus on laaja.

Näin tulkitset tilinpäästöstä -koulutus hallituslaisille ma 29.1.2018

15.1.2018

Tilinpäätökseen ja talousarvioon liittyvien keskeisten asioiden ja käsitteiden ymmärtäminen helpottavat taloyhtiön taloudellisen tilan hahmottamista ja päätöksentekoa sekä yhtiökokoukseen valmistautumista. Tervetuloa viisastumaan koulutukseemme!

Iloista joulumieltä!

22.12.2017

Kiitos kuluneesta vuodesta ja mukavasta yhteistyöstä. Tänäkin jouluna olemme tehneet hyvänmielenlahjoituksen SOS-Lapsikylälle.

Muistilista loppuvuoden juhliin

20.12.2017

Juhlapyhät vapaapäivineen ja juhliin liittyvine perinteineen tuovat mukanaan monia normaalista arjesta poikkeavia tilanteita. Valmisteluja tehdessämme emme välttämättä tule ajatelleeksi, että niihin sisältyy myös vaaroja ja riskejä. Jotta tuleva juhlakausi sujuisi kaikilla mukavasti, tässä muutama vinkki onnistuneen tunnelman takaamiseksi.

Kinkkutemppu – paistinrasvat polttoaineeksi

20.12.2017

Kinkun rasva ei kuulu viemäriin eikä wc-pönttöön. Jähmettyessään rasva tukkii putkistot ja aiheuttaa laajoja ja kalliita vahinkoja. Vie kylmässä jähmettynyt rasva biojätteeseen tai tee kinkkutemppu!

Pikaopas joulun lajitteluun

20.12.2017

Joulun aikaan roskia ja jätettä syntyyn tavallista enemmän ja jätteetkin ovat normaalista poikkeavia. Vältä roskaruuhka ja ylimääräiset kustannukset lajittelemalla. Pikaoppaassa tavallisimmat roskat ja niiden oikeat paikat.

Voiko ilotulitteita ampua taloyhtiön pihalla?

20.12.2017

Ilotulitteita ammuttaessa tulee olla riittävän avoimella paikalla. Lain mukaan ilotulitteiden ampumisesta ei saa aiheutua vaaraa ihmisille, rakennuksille, ajoneuvoille tai muulle omaisuudelle.

Tarkkana tulen kanssa sisällä ja ulkona

15.12.2017

Pimeinä talvi-iltoina ja etenkin juhlapyhien aikaan tunnelmaa luodaan kynttilöillä. On hyvä muistaa, että kynttilä on avotuli ja sen kanssa pitää olla tarkkana. Sama pätee ulkotuliin ja ilotulitteisiin.

Vinkkarissa vastuunjako taloyhtiössä

27.11.2017

WC-pönttö vuotaa, astianpesukone aiheuttaa vesivahingon, kosteusvaurio kylpyhuoneessa. Keneen tulee olla yhteydessä, kuka korjaa ja maksaa? Juuri ilmestyneessä Vinkkarissa taloyhtiön vastuunjako pähkinänkuoressa. Lue, niin tiedät!

Haluatko tietää lisää, ota yhteyttä myyntiin:

Myyntipäällikkö Mika E. Raita:
+358 40 515 7427

myynti@isannointiverkko.fi

Ota yhteyttä asiakaspalveluun:

Asiakaspalvelu: +358 9 8190 550
asiakaspalvelu@isannointiverkko.fi

Lähetä meille sähköpostia ja palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Anna palautetta »

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaamalla uutiskirjeemme saat ensimmäisenä uusimmat tiedotteet ja ajankohtaiset asiat suoraan sähköpostiisi.

Käytä tarjouslaskuria!