Ajankohtaista

Tuoreimmat uutiset ja ajankohtaiset asiat.

VIIMEISIMMÄT UUTISET

Ei enää yhtään vesivahinkoa!

9.10.2018

Vesivahinko on yleisin vahinko kodeissa. Niitä tapahtuu lähes 100 päivässä. Näin vältät vesivahingon.

Turha kuluttaa eurojaan energian hukkakulutukseen

9.10.2018

EnergiaHukka syö suoraan asukkaan kukkarosta. Se availee ikkunoita, valuttaa vettä ja jättää valot palamaan. Onneksi hukkakulutusta on helppo karsia ja luontokin kiittää.

Mitä mieltä olet uusista jätehuoltomääräyksistä?

28.9.2018

HSY uudistaa jätehuoltomääräyksiä. Ehdotuksen mukaan erilliskeräysvelvoite koskee kaikkia taloyhtiöitä, joissa on vähintään viisi asuntoa. Kerro oma mielipiteesi, uudistus on nyt edennyt lausuntovaiheeseen.

Avainasiaa

26.9.2018

Mitä tehdä, kun avain katoaa ja tarvitset uuden vai unohditko avaimen kotiin? Milloin yleisavainta saa käyttää?

Paperisista osakekirjoista luovutaan

26.9.2018

Sähköinen osakehuoneistorekisteri otetaan käyttöön 1.1.2019. Muutos on merkittävä ja koskee jokaista osakkeenomistajaa.

Kokemuksia Sadonkorjuujuhlasta

6.9.2018

Sadonkorjuujuhlat järjestetään 25.10. Tervetuloa! Syksyn odotettu asiakastapahtuma kerää satapäin alan toimijoita ja hallituksen jäseniä verkostoitumaan.
Mistä oikein on kyse? Annetaan ensikertalaisen kertoa kokemuksistaan.

Kiertävä keräysauto tien päällä

29.8.2018

Nyt pääset helposti eroon itsellesi tarpeettomasta tavarasta. Kierrätyskeskuksen maksuton keräysauto tulee lähelle kotiasi. Katso tarkemmat aikataulut.

Isännöintiverkko Helsinki Oy sulautuu Isännöintiverkko Oy:hyn

31.7.2018

Isännöintiverkko Helsinki Oy yhdistyy osaksi Isännöintiverkko Oy:tä 1.8.2018, kun yritykset yhdistävät liiketoimintansa tytäryhtiösulautumisena.

Saako parvekkeella grillata?

1.7.2018

Grillaaminen on kesän kestosuosikki. Myös keskustelu käy kuumana grillauksen aiheuttamien hajuhaittojen ja turvallisuusriskien vuoksi. Isännöitsijäänkin ollaan ahkerasti yhteydessä. Saako parvekkeella grillata?

Aralta avustusta sähköajoneuvojen latausinfraan

12.6.2018

Ladattavien sähköajoneuvojen määrä on kasvussa. Useissa taloyhtiöissä suunnitellaan latauspisteiden toteuttamista lähivuosien aikana. Syksyllä kustannuksiin voi hakea avustusta.

Vastaa asiakaskyselyyn

11.6.2018

Meille Isännöintiverkossa on tärkeää, että kehitymme jatkuvasti. Nyt kysymme, miten olemme onnistuneet ja miten voisimme toimia paremmin. Kerro, mitä sinä asiakkaanamme toivoisit. Vielä on tämä viikko aikaa vastata! Vastausaika päättyy 15.6.

Vinkkarista vinkit riidattomaan ja rauhalliseen taloyhtiöön

11.6.2018

Asukaslehtemme Vinkkarin kesän numero on ilmestynyt. Jotta arki sujuu ja vältytään turhilta huomautuksilta, tähän Vinkkariin on kerätty taloyhtiön tavallisimmat häiriöt ja huomautuksiin johtaneet syyt. Myös käräjillä käydään. Eikä kesääkään ole unohdettu.

Isännöintiverkko Facebookissa

Isännöintiverkon tapahtumia

Sadonkorjuujuhlat hallituksen jäsenille 25.10.2018

6.9.2018

Tervetuloa asiakasiltaan virkistäytymään ja verkostoitumaan! Illan aikana voit rauhassa tutustua alan toimijoiden tarjoamiin palveluihin ja vaihtaa kokemuksia muiden hallituslaisten kanssa pientä iltapalaa nauttien.

Hallitusten lakikoulutus 29.8.2018

31.7.2018

Mitä lainsäädännön muutokset tuovat tullessaan taloyhtiöiden osalta? Miten sähköautojen latauspisteiden hankinta hoidetaan taloyhtiössä? Tervetuloa hallituslaisten koulutukseen ottamaan asioista selvää!

Asiakastapahtuma Kaamoksen kaatajaiset 1.3.2018 taloyhtiöiden hallituksille

23.1.2018

Tervetuloa virkistäytymään, viihtymään ja verkostoitumaan!

Näin tulkitset tilinpäätöstä -koulutus hallituslaisille ma 29.1.2018

12.1.2018

Talous vaatii tarkkuutta. Tervetuloa viisastumaan koulutukseemme!

VINKKARI kesä / 2018

Riidaton ja rauhallinen taloyhtiö – yhteiset säännöt

11.6.2018

Taloyhtiön järjestyssääntöjen tarkoituksena on lisätä kaikkien asukkaiden viihtyvyyttä ja turvallisuutta, ei kieltää tai rajoittaa normaalia elämää. Ne ovat yhtiöjärjestyksen ohella taloyhtiön sisäinen laki.

Normaalit äänet, vai häiritsevä meteli

8.6.2018

Elämisen äänet kuuluvat taloyhtiöön. Välillä taloyhtiön äänet voivat häiritä. Silloin joudutaan miettimään rajan– vetoa normaalien asumisen äänien ja häiritsevän metelin välillä.

Häiritsevä elämä ja metelöinti

8.6.2018

Jokainen voi järjestää satunnaisia juhlia kotonaan. Hiljaisuusajat ja naapurit tulee kuitenkin huomioida. Toistuva pikkutunneille jatkuva juhlinta ja öinen metelöinti eivät kuulu taloyhtiöön.

Autot omille paikoilleen

8.6.2018

Pysäköinti taloyhtiön alueella on mahdollista vain pysäköintiin osoitetuilla paikoilla. Sähköautojen lataamisesta tulee sopia taloyhtiön kanssa aina erikseen. Viherpysäköinti on kiellettyä!

Jos poltat, älä savuta muita!

8.6.2018

Nykyään yhä harvempi enää polttaa. Tupakointi taloyhtiössä ei ole yleinen, mutta sitäkin hankalampi ongelma kohdalle sattuessaan. Jos poltat, älä anna sen häiritä muita.

Hyvin käyttäytyvä lemmikki on kaikkien kaveri

8.6.2018

Lemmikeistään hyvää huolta pitävien omistajien koirat ja kissat pärjäävät hyvin myös taloyhtiössä. Koiran haukkumisesta ollaan välillä yhteydessä isännöitsijään. Lasten hiekkalaatikolle tarpeitaan tekevät kissat aiheuttavat oman ongelmansa.

Ilmoita remontista taloyhtiölle ja naapureille

8.6.2018

Oman kodin remontti on kiva ja odotettu tapahtuma. Naapuruussuhteet saattavat kuitenkin joutua koetukselle remontin aiheuttaman häiriön takia. Ilmoita remontista etukäteen ja huolehdi, ettei se häiritse muiden elämää kohtuuttomasti.

Tavaroiden säilytys

8.6.2018

Huomautusten TOP 5 listalle kuuluvat toistuvat huomautukset tavaroiden säilyttämisestä porrashuoneessa. Porrashuoneessa ei saa säilyttää mitään tavaraa. Myös huoneistossa tulee välttää tarpeettoman tavaran säilyttämistä hamstrauksesta puhumattakaan.

Häiriöstä ilmoittaminen

8.6.2018

Jos naapuri häiritsee, kannattaa siitä ensimmäisenä puhua häiriötä aiheuttavan kanssa. Jos puhuminen ei auta, ilmoitus isännöitsijälle. Järjestyshäiriöihin puututaan antamalla huomautus tai varoitus huoneiston hallintaanotosta.

Huoneiston hallintaanotto

8.6.2018

Vuosittain osa hallituksen varoituksista johtaa huoneiston hallintaanottoon. Se on aina järeä toimenpide ja rikkomuksen tuleekin olla olennainen ja häiritä merkittävästi muita.

Taloyhtiöt käräjillä

8.6.2018

Taloyhtiömaailman riidat ovat mitä moninaisimpia. Toisinaan pienetkin riidat voivat edetä korkeimpaan oikeuteen saakka.

Arki sujuu, kun tiedät, mitä taloyhtiössäsi tapahtuu

8.6.2018

Tiedottamisella vaikutetaan merkittävästi arjen sujuvuuteen taloyhtiössä. Tiedottaminen on hallituksen vastuulla.

Taloyhtiösi asukassivut

7.6.2018

Jokaisella taloyhtiöllä, SINULLA, on omat Asukassivut. Ne tarjoavat sähköisen kanavan taloyhtiösi asioihin ajasta ja paikasta riippumatta.

Asukassivut uudistuvat

7.6.2018

Uudistus tuo lisää sähköisiä palveluja. Merkittävin muutos on taloyhtiösivujen oheen tuleva jokaisen osakkaan ja asukkaan oma henkilökohtainen sivu.

Lomailijan muistilista

7.6.2018

Valmistele koti lomakuntoon. Jos olet lomasi aikana pidempään poissa kotoa, kotona kannattaa tehdä muutama etukäteisjärjestely, niin voit nauttia lomastasi turvallisin mielin.

Tietosuoja-asetus taloyhtiössä

7.6.2018

EU:n tietosuoja-asetusta GDPR:ää on sovellettu 25.5. alkaen. Se tarkentaa ja yhdenmukaistaa henkilörekisterien ylläpitoon liittyviä periaatteita. Asetus koskee myös taloyhtiöitä.

Haluatko tietää lisää, ota yhteyttä myyntiin:

Myyntipäällikkö Mika E. Raita:
+358 40 515 7427

myynti@isannointiverkko.fi

Ota yhteyttä asiakaspalveluun:

Asiakaspalvelu: +358 9 8190 550
asiakaspalvelu@isannointiverkko.fi

Lähetä meille sähköpostia ja palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Anna palautetta »

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaamalla uutiskirjeemme saat ensimmäisenä uusimmat tiedotteet ja ajankohtaiset asiat suoraan sähköpostiisi.

Käytä tarjouslaskuria!